➤ BIENVENIDA

Publicado el 29 de marzo de 2024, 19:25

Hola a tots i a totes,

Soc la Laia, biotecnòloga de professió, viatgera inesgotable i ara també creadora de contingut de viatges en aquest blog.

El 2008 vaig fer el meu primer viatge, a la Lapònia finlandesa, i des d'aleshores he recorregut gran part d'Europa, així com alguns països de l'Orient Mitjà.

Aquest últim any també em vaig aventurar a fer el meu primer viatge sola, a Califòrnia, i puc ben afirmar que ha sigut una de les experiències més enriquidores de la meva vida. 

Després d'haver descobert la meva gran passió per veure món, he decidit compartir les meves experiències amb vosaltres, especialment les rutes i itineraris que planejo i dissenyo durant els viatges. 

Espero que gaudiu d'aquesta aventura tant com jo  ✈️

    ¡Bienvenidos y bienvenidas!, 

    Soy Laia, biotecnóloga de profesión, viajera incansable y creadora de contenido de viajes en este blog. 

    En 2008 hice mi primer viaje, a la Laponia finlandesa y, desde entonces he recorrido gran parte de Europa, así como algunos países del Oriente Medio.

    Este último año también me aventuré a hacer mi primer viaje sola, a California, y puedo asegurar que ha sido una de las experiencias más enriquecedoras de mi vida. 

    Después de haber descubierto mi gran pasión por conocer mundo, he decidido compartir mis experiencias con vosotros, especialmente las rutas e itinerarios que planeo y diseño durante los viajes.

    Espero que lo disfrutéis tanto como yo ✈️

    Añadir comentario

    Comentarios

    Todavía no hay comentarios